Trafik droge dhe armësh, goditet banda shqiptaro-italiane

Aktualitet
Trafik droge dhe armësh, goditet banda shqiptaro-italiane

Gjatë një operacioni të gjerë antidrogë, 6 persona kanë përfunduar në prangat e policisë italiane në Velletri.

Të dyshuarit që janë me shtetësi italiane dhe shqiptare vepronin kryesisht në Velletri, Genzano, Lariano.

Të arrestuarit akuzohen për trafikimi të lëndëve narkotike, grabitje të rëndë, si dhe posedim të armëve të zjarrit.

Vdekja e një 35-vjeçari në këtë zonë, i cili dyshohet se është ekzekutuar për larje pazaresh, u bë shkak i këtij operacioni.

ME TE LEXUARAT