Lajmi Fundit
Lajmi i Fundit, Lajme Shqip, Gazeta, Informacione nga Shqiperia

Gjermani qe ka vizituar 54 shtete: Shqiptaret jane pertace

Tashmë është e ditur që shpesh here për Shqipërinë dhe shqiptarët reputacioni apo stereotipet që i ndjekin në vendet e Europës dhe më gjerë nuk janë shumë pozitive.

E megjithatë pikërisht se quhen “stereotipe” këto paragjykime që krijohen jo gjithmonë janë të vërteta dhe jo të gjithë të huajt mendojnë kështu.

Pikërisht këtë n aka treguar Thorsten në “Escape”. Ai ka vizituar 54 vende dhe Shqipëria ishte një vend shumë intrigues për të dhe donte t’a vizitonte medoemos pavarësisht stereotipeve që ai kishte dëgjuar për shqiptarët.

Edhe pse shpesh reputacioni për shqiptarët në Berlin nuk është i mirë dhe sipas Thorsten për shqiptarët thuhet se janë përtacë, ai zbuloi të kundërtën sapo vendosi të vinte në Shqipëri për të jetuar për 3 muaj dhe në vetëm 3 muaj duket se Thorsten është dashuruar me Shqipërinë dhe shqiptarët duke e renditur vendin tone ndër më të bukurit nga 54 vendet që ka vizituar.

Leave A Reply

Your email address will not be published.