Cfare po ndodh te Ekonomiku? Dy persona hyjne ne auditore dhe ngacmojne vajzat...

Aktualitet

Nje episod i rende ka ndodhur ne Fakultetin Ekonomik ne Tirane. Dy persona mesohet se kane hyre ne auditore si njerez te dekanit dhe kane ngacmuar studentet e ekonomikut brenda ne ambientet e fakultetit.

Ngjarja eshte denoncuar edhe nga Olti Curri:

Kerkojme info mbi kete ngjarje....

Urgjente!!!!

Ngjarje e ndodhur ne Fakultetin e Ekonomise, Universiteti i Tiranes.

Në zhvillim e orarit te mesimit(rreth ores 19:00) ne auditor hyjne 2 persona te paidentifikuar nga klasa dhe marrin pjese ne mesim duke thene qe jane te derguar nga dekani.

Pedagogia nuk nderhyn dhe i lejon te hyjne ne mesim. Gjate ores se mesimit 2 djemte ngacmojne vajzat e klases(edhe me fjale banale) dhe krijohen zenka te vogla mes djemve te klases dhe 2 personave te paidentifikuar. Pedagogia nuk nderhyn dhe mbyll leksionin. Kur studentat dalin jashte klase perballen me nje grup 20 veta te cilet i sulen te gjithe studentave. Dhe gjuajne edhe gocat e klases.

Te demtuar rende jane 3 persona, ndersa ka edhe studente me lendime te lehta.

Si mund te paraqiten keta studente neser ne fakultet? Ku i po i cojne femijet ne shkolle per te mesuar apo ne shesh boksi? Cfare masash do merren? Pse lejohen persona te huaj ne ambientet e fakultetit, ku lehtesisht mund te identifikohene karten e studentit?

ME TE LEXUARAT