Mbi ujërat blu të Oqeanit Indian, CNN Travel na rekomandon "një darkë në Parajsë" (foto)

Soft

Të shtrirë në ujërat blu të Oqeanit Indian, Ishujt e Maldive janë bërë një destinacion luksoz pushimesh të pëlqyera padyshim nga të gjithë.

Si në çdo destianacion tjetër pushimesh, një nga nevojat kryesore të përditshme është “çfarë do hamë?”.

Fatmirësisht ky vend i ka kushtuar një rëndësi të veçantë edhe ushqimit, duke servirur pjata me përbërës nga më të veçantët.

Përveç larmishmërisë në ushqime, ajo çfarë ju shijoni më shumë janë ambientet tejet të veçanta ku ju do të konsumoni mëngjesin, drekën apo darkën, në freskinë e erës dhe rrezet e diellit.

CNN Travel ka sjellë për në disa foto nga vendet dhe ushqimet më fantastike në këto ishuj. Ju ftojmë ti ndiqni më poshtë:

ME TE LEXUARAT