“I forti i Selenices” lihet ne qeli, do ekstradohet në Itali

Aktualitet

Gjykata e Vlores me gjyqtare Esmerilda Habilaj, vendosi masen arrest me burg me efekt ekstradimin per te fortin e Selenices Tesilvan Basho i arrestuar pak dite me pare nga policia lokale.

Seanca u zhvillua ne masa te rrepta te sigurie.

Basho cilesohet si person me rrezikshmeri te larte i dënuar në Itali me burgim të përjetshëm për vrasje, si dhe me precedent të theksuar kriminal në Shqipëri, në fushën e krimeve kundër personit dhe në fushën e narkotikëve.

Ai ka vrarë dy vajza që ushtronin prostitucion në qytetin e Torinos. Njera prej viktimave sipas autoriteteve italiane ishte shfrytezuar nga vete Basho.

ME TE LEXUARAT