Tifozët i kërkuan të nxjerrë gjoksin, përgjigjet gazetarja

Showbiz

Gazetarja Dileta Leota bëri një dalje tjetër të mrekullueshme në stadiumin “San Paolo”, aty ku u ndeshën Napoli dhe Breshia.

Veshja dhe linjat e gazetares rane ne syte e tifozëve napoletanë, të cilët i kërkuan që të nxirrte në pah gjoksin.

Përgjigja e Leotës ishte negative, por ajo këtë kërkesë e mori me sportivitet dhe më pas i ka përshëndetur tifozët napoletanë duke ulur paksa rrobat...

ME TE LEXUARAT