Banka e Shqipërisë prezanton kartëmonedhat e reja, si do të duken 2000 dhe 5000 lekëshi

Kliko per me shume info

Banka e Shqipërisë ka prezantuar prerjet e reja të kartëmonedhave 200, 500, 1000, 2000 dhe 5000 lekë.

Kartëmonedhat do të kenë një prerje të ndryshme, ndërkohë që figurat historike të vendosura në to janë të njejtat.

Kliko per me shume info

Sipas Bankës, është forcuar siguria në kartëmonedhat e reja, çka do e bëjë më të vështirë falsifikimin e tyre.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here