KLGJ miraton nëntë emrat e kandidatëve për gjykatën e Lartë, LISTA

Kliko per me shume info

Këshilli i Lartë Gjyqësor filloi procedurën e verifikimit të kushteve dhe kritereve të përzgjedhjes së kandidatëve, nga radhët e juristëve, për në pozicionet e lira të Gjykatës së Lartë.

Jane 22 emra kandidatësh për vendet vakante në Gjykatën e Lartë. KLGJ po ben verifikimin e listes se kandidateve.

Kliko per me shume info

Te kualifikuar:

Jetmira Rragami

Rezarta Melo (Cenaj)

Ervin Pupe

Theodhor Sollaku

Vjosa Bodo Mujo

Kestrin Katro

Sokol Sadushaj

Ilir Panda

Ardita Buna Alsula

Te skualifikuar

Serxhio Mazreku, nuk ka grade shkencore

Ndue Pjetra

Ergys Misha

Aldona Sulaj

Jordan Daci

Lindita Troja

Alma Loci

Hermina Albunesa

Agron Lamaj

Vjosa Bodo Mujo

Shaqir Hasanaj

Anton Lleshaj

Altin Binaj

Irena Nino (Vujoshi) – E dorehequr

22 emrat ne liste

Serxhio Mazreku

Ndue Pjetra

Ergys Misha

Jetmira Rragami

Aldona Sulaj

Jordan Daci

Lindita Troja

Alma Loci

Hermina Albunesa

Rezarta Melo (Cenaj)

Agron Lamaj
Ervin Pupe

Theodhor Sollaku

Irena Nino (Vujoshi)

Vjosa Bodo Mujo

Shaqir Hasanaj

Kestrin Katro

Sokol Sadushaj

Ilir Panda

Ardita Buna Alsula

Anton Lleshaj

Altin Binaj

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here