Me 19 motra dhe vëllezër, takon babin për herë të parë në jetë

Bota

Julia gjithmonë e ka ditur se nëna e saj përdori një dhurues të spermës. Ajo nuk e dinte që kishte 19 motra dhe vëllezër.

Rrëfimi i vajzës fillon me momentin kur ajo tregon se nëna e saj po shkon të vizitojë babin e saj për herë të parë madje ajo as nuk e ka takuar kurrë më parë atë. Po ashtu ajo tregon se është rritur me 2 nëna dhe se nuk e ka ndjerë aspak mungesën e babait ndër vite.

Julia tregon se ka edhe një motër me emrin Sarah dhe se në çdo foto ka vetëm atë dhe 2 nënat e tyre. Ajo as nuk e kishte menduar se mund te kishte kaq shumë motra dhe vëllezër madje shpresonte të kishte të paktën një ose dy por përfundoi duke takuar plot 19.

Julia ka krijuar një marrëdhënie të mirë me një prej motrave të saj me Karolinën të cilën e quan edhe si një ndër mundësitë për t’u integruar në komunitetin e motrave dhe vëllezërve me donatorë.

Nëna e saj së bashku me Julian takojnë Darren donatorin e spermës nga i cili Julia dhe 19 motrat dhe vëllezërit e saj erdhën në jetë.

ME TE LEXUARAT