Bllokimi i buxhetit për bashkinë e Shkodrës, reagon ministria e Financave

Kliko per me shume info

Pas situtrës së krijua në qytetin e Shkodrës dhe pas akuzave që u bënë në adresë të qeverisë për bllokim të financave të bashkisë Shkdoër pasi kandidati i zgjedhjeve moniste të rilindjes në këtë qytet doli trafikant i dënuar droge në Itali ka reaguar edhe institucioni i financave në vend Ja deklarata për mediat e Ministrisë së financave

Emri Lidhur me situatën e krijuar në Bashkinë Shkodër, ju bëjmë me dije, se strukturat e Ministrisë së Financave dhe Ekonomisë, i kanë ndjekur nga afër këto procedura në përputhje më legjislacionin në fuqi. Për sa i përket kësaj situate, Ministria e Financave dhe Ekonomisë sqaron se: Ditën e djeshme janë ekzekutuar nga Dega e Thesarit, Shkodër, të gjitha pagesat dhe urdhër pagesat e depozituara nga Bashkia Shkodër brenda orarit zyrtar dhe sipas gjithë procedurave ligjore.

Kliko per me shume info

Për këtë Ministria e Financave dhe Ekonomisë, Drejtoria e Përgjithshme e Thesarit dhe Dega e Thesarit, Shkodër, ka gjithë dokumentacionin e nevojshëm për sa më sipër. Kështu që bazuar mbi të gjitha këto arsyetime që paraqitëm më lart, Ministria e Financave dhe Ekonomisë ju bën me dije, se ky dikaster ESHTE NE FUNKSION TE ZBATIMIT TE LIGJIT për të gjithë qytetarët njësoj pa dallime.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here