Jashtë ka tensione, Tom Doshi mbikëqyr punimet e konstituimit të këshillit bashkiak të Shkodrës

Kliko per me shume info

Ndërkohë që protestuesit e opozitës po manifestojnë dhe përplasen me policinë para bibliotekës së Universitetit ku po mbahet konsituimi i këshillitBashkiak të Shkodrës, brenda në sallë, punimet e këshilltarëve që janë vetëm socialistë dhe aleatët të tyre po i mbikqyr edhe deputeti Tom Doshi.

Edi Rama ka vendosur Tom Doshin si njeriun që do të kontrollojë Shkodrën.

Kliko per me shume info

Doshi ishte ai që i siguroi futjen Ramës në Shkodër gjatë fushatës pasi demokratët i kishin zënë çdo rrugë kalimi për në qytet.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here