Lajmi i fundit

Dokumentacioni i përgjithshëm për të gjitha llojet e lejeve të qëndrimit

Mjaft prej qytetareve shkruajnë apo telefonojnë për të pyetur për rinovimin e lejes së qëndrimit.

Zakonisht, kjo ndodh kur ata ndodhen në prag të rinovimit te lejes se qendrimit ne shtetin grek. Tv Tribuna po publikon një informacion të thjeshtuar për gjithë dokumentacionin e nevojshëm dhe procedurën se si veprohet.

Leja fillestare e qëndrimit

Formulari i aplikimit

4 foto të kohëve të fundit, me ngjyra,

Kopje e vërtetuar e pasaportës, ose dokument udhëtimi i njohur

Tarifa 16 euro për printimin e lejes së qëndrimit biometrike

Taksa elektronike sipas lejes së qëndrimit

Vërtetim për kërkesën në sigurimet shoqërore për mbulim shpenzimet spitalore

Lista nga minuta 3.40 e videos e ne vazhdim:

Anetaresohuni ne Forumin e LajmiFundit.al dhe diskutoni e postoni lirisht per te gjitha temat qe deshironi!
Tags

Artikuj te ngjashem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close