Air Albania konkurrencë kompanive ajrore, nga tetori të gjitha fluturimet me 20% ulje

Aktualitet

Nga tetori "Air Albania" nis fluturimet drejt Europës.

Kushdo që do të udhëtojë me "Air Albania" nga muaji tetor deri në shkurt, do të përfitojë 20% ulje.

Në ofertë përfshihet udhëtimi komod, vizita e vendeve të mrekullueshme dhe shërbimet fantastike.

ME TE LEXUARAT