Dy turistë të huaj nisen me helikopter nga Saranda drejt Tiranës

Kliko per me shume info

Dy turist ë të huaj, njëri italian dhe tjetri suedez, të cilet ndodheshin me pushime në Sarandë janë aksidentuar me motor. Ata u transportuan me helikopter për në spitalin e traumës në Tiranë.

Aksidentet kanë ndodhur në orare të ndryshme. Shtetasi italian 33 vjeç, emri i të cilit nuk bëhet i ditur, është aksidentuar me motor dhe për rrjedhojë, sipas bluzave të bardha kishte: Hemotoraks, frakturë të tre brinjëve, frakturë klavikule, si dhe kontuzion me hematomë të shprehur të supit.

Kliko per me shume info

Ndërkohë shtetasi suedez, 24 vjeç sipas bluzave të bardha në spitalin e Sarandës kishte: Kontuzio capitis, loksacin të vertebrës cevikale C4, frakturë të vertebrave cervikale C6 dhe C7, si dhe frakturë të vertebrës lumbare, L2.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here