Pengohet tentativa për të shembur natën Teatrin Kombëtar

Kliko per me shume info

PD denoncoi sot se naten e kaluar ka pasur nje tentative per shembjen e Teatrit Kombetar. Sipas opozites, qytetarët nuk lejuan zbrazjen natën të Teatrit Kombëtar.

Që nga mesnata e deri në mëngjes, para Teatrit Kombëtar kanë qendruar me dhjetëra qytetarë, duke iu përgjigjur thirrjes së Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit për të mos lejuar zbrasjen fshehurazi të tij.

Kliko per me shume info

Aleanca kishte marrë informacione se qeveria do të vepronte gjatë natës për të hequr nga Teatri çdo gjë që mundësin vënien në skenë të pjesëve shfaqjeve.

Boshatisja e ngadaltë, pa rënë në sy dhe pa bërë zhurmë e Teatrit Kombëtar, do ta bëntë më të thjeshtë prishjen e tij. Por përfaqësues të Aleancës dhe të opozitës, si Albana Vokshi dhe Gent Strazimiri, e kanë prishur këtë plan, të paktën mbrëmë. Ata kanë qendruar gjatë gjithë natës tek Teatri, ku qytetarë të tjerë janë solidarizuar me ta.

MosGuxoMeTeatrin

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here