Lleshaj: Nga tetori nuk marrin shërbime qytetarët me karta identiteti e pasaporta të vjetra

Aktualitet

Ministri i Brendshem Sander Lleshaj ka paralajmeruar qytetaret te cileve u skadojne pasaportat dhe kartat e identitetit se nese nuk i rinovojne ato, nuk do te marrin sherbime ne zyrat e shtetit.

Ministi Lleshaj në twitter:

Kartat e identitetit dhe pasaportat janë në prag të skadimit për shumë qytetarë. Nga fillimi i tetorit ato që skadojnë këtë vit nuk do të mund të përdoren më, nëse nuk shoqërohen me dokumentin e aplikimit.

Të gjithë duhet të NXITOJNË sot, që të mos BEFASOHEN nesër, kur të ndalohen për të udhëtuar jashtë vendit apo kur të mos mund të marrin një shërbim tjetër brenda tij.

ME TE LEXUARAT