Emrat më të pëlqyer nga prindërit për fëmijët në 2019-ën

Kliko per me shume info

Faqja e prindërve ‘Baby Centre’ ka bërë disa kërkime në emrat më të njohur të zgjedhur nga prindërit në 2019 për foshnjat e tyre të porsaardhura në jetë dhe i ka ndarë ata sipas gjinisë në emra meshkujsh dhe femrash. Nga ‘Game of Thrones’ Maisie Williams, e cila luan Arian, dhe Emilia Clarke, që luan Daeneris, të dy dukeshin qartë me të dy emrat që shfaqeshin në listë.

Ndërkohë emrat e karaktereve Tirion dhe Theon u rritën në popullaritet dhe 2019 madje ka parë një regjistrim për kombinimin e karakterit të dyfishtë të Aria Cersei.

Kliko per me shume info
loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here