Drejtori i policisë në Shkodër i përgjigjet Lleshaj: Unë nuk ngrij e nuk shkrij…

Kliko per me shume info

Pas urdhrit të Ministrit Lleshaj për shkrirjen e disa Policive Bashkiake në të gjithë Shqipërinë ka reaguar drejtori i Policisë Bashkiake në Shkodër Anton Hasanpapaj.

“Unë rreziku publik.

Kliko per me shume info

Ministër Bashipozuk unë nuk jam akullore si Gjushëria që mbron ti dhe Ushtria jote e mercenarëve nuk ngrij e shkrij sa herë flet Bild , Për mua vlen më shumë Demokracia se urdhrat,më shumë njeriu se rroga, më shumë e drejta se servilizmi.


Nuk mbaj deklarata zyrash por mbroj edhe me jetë të drejtën e bashkëjetesës në një Shqipëri si Gjithë Europa”, shkruan Hasanpapaj.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here