Mbrojtje me bodiguardë për anëtarët e PS në KQZ, Vasili: Përgjegjësia para ligjit e pashmangëshme

Kliko per me shume info

E kanë kot fare këta të KQZ që bëhen gazi i botës me bodyguardë nga prapa”.

“Gjithshka kanë bërë e bëjnë në mënyrë skandaloze, duke shkelur ligjin për hesap të rilindjes dhe kundër popullit është mbajtur shënim dhe përgjegjësia e secilit përpara ligjit është e do të jetë individuale dhe e pashmagshme…!!, kështu shkruan në një postim në faqen e tij në facebook nënkryetari i LSI Petrit Vasili

Kliko per me shume info

Ja psotimi itj I plotë:

Ai i mbrojnë dot bodyguardët anëtarët e rilindjes në KQZ nga përgjegjësia para ligjit ???

Anetarët e rilindjes në KQZ kanë tani nga pas bodyguardë,që jua ka vënë qeveria.

Këta anëtarë janë thjesht puçistë, që kanë shkelur kushtetutën dhe ligjin duke refuzuar dekretin e presidentit.

Kërcënimi i vetëm këtyre anetareve të KQZ, ju vjen nga ligji, të cilin e kanë shkelur dhe dhunuar në emër të rilindjes dhe me urdhër të saj.

A i mbrojnë dot bodyguardet këta anëtarë të KQZ nga përgjegjësia shumë e rëndë e shkeljes së ligjit?

A vlejnë pistoletat dhe muskujt e bodyguardëve për ti mbrojtur këta anëtarë të KQZ nga dita shumë e afërt e gjykimit për dhunimin, që ata i bënë ligjit.

E kanë kot fare këta të KQZ që bëhen gazi i botës me bodyguardë nga prapa.

Gjithshka kanë bërë e bëjnë në mënyrë skandaloze, duke shkelur ligjin për hesap të rilindjes dhe kundër popullit është mbajtur shënim dhe përgjegjësia e secilit përpara ligjit është e do të jetë individuale dhe e pashmagshme…!!

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here