Holanda: ‘Jo’ hapjes së negociatave me Shqipërinë, Maqedonia e Veriut e mirëpritur

Kliko per me shume info

Parlamenti i Holandës ka vendosur për që të mos hapen negociatat për Shqipërinë, ndërsa ka rënë dakord që negociatat të çelen me Maqedoninë e Veriut.

Vendimi sapo është marrë nga parlamenti, ndërsa i rekomandohet Komisionit Europian të mos hapë negociatat.

Kliko per me shume info

Shkak kryesor bëhet me dije është mosarritja e rezultateve në luftën ndaj krimit të organizuar dhe korrupsionit.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here