Vlen 10 000 dollar! Nëse gjeni një pendë të këtij zogu, ruajeni

Kliko per me shume info

A e keni menduar ndonjëherë se një pendë e vetme kushton 10.000 dollarë? Ja që është realitet.

Pendët e zogut Huia përdoreshin dikur për të dekoruar veshjet e kryetarëve të fiseve Maori.

Kliko per me shume info

Kjo ishte tradita, por tashmë koha ka shkuar. Zogjtë Huia tani janë zhdukur, kështu që pendët që janë mbledhur prej tyre janë shumë të rralla.

Këto janë konsideruar të jenë pendët më të vlefshme në planet. Nëse jeni një koleksionist dhe mund të zotëroni një pendë të vetme të zogut Huia, nxitoni se nuk keni për tu zhgënjyer asnjëherë. Vlera e tyre sa vjen e rritet në treg.

Shitja më e fundit e një pende të zogut Huia u zhvillua në një ankand në Zelandën e Re. Dhe mos harroni: 10.000 USD, një e vetme!

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here