Safet Gjici çel fushatën në Kukës, prezencë e lartë e vëzhguesve të OSCE/ODIHR

Kliko per me shume info

Kandidati për Bashkinë e Kukësit Safet Gjici ka hapur fushatën elektorale në qytetin e Kukësit .

Takimin e parë e mbajti sot në oren 18:00 në zonën turistike Shishtavec ku zhvilloi nje takim me banorët e zonës .

Kliko per me shume info

Krahas hapjes së fushatës nga kandidati për Bashkinë e Kukësit nga Safet Gjici, është vënë re dhe prezenca e vëzhguesve të OSCE/ODIHR.

Ndërkohë kujtojmë se prezenca e vëshguesve ndërkombëtarë është normale në një kohë që nuk është dhënë asnjë njoftim për shtyrjen e zgjedhjeve. Ky është një veprim rutinor që kryhet nga anëtarët e OSBE për të gjitha vendet që janë pjesë e OSBE/ODIHR.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here