Shteron lista e kandidatëve të PD-së, ngelin 18 karrige bosh në Kuvend

Kliko per me shume info

Kuvendi i Shqipërisë regjistron sot 122 deputetë nga 140 që duhej të kishte. 18 deputetë që mungojnë i përkasin Partisë Demokratike, lista e së cilës tashmë ka shteruar. Nga lista e demokratëve e pranuan mandatin 23 kandidatë dhe dhjetra të tjerë më pas e refuzuan atë.

Ndërsa karriget e LSI-së në Kuvend janë plotësuar 100% nga deputetët e listës së Lëvizjes; pikërisht sot mori mandatin edhe i fundit, i 17-i deputet i LSI, Ramazan Gjuzi i Tiranës.

Kliko per me shume info

Situata e mandateve të PD sipas qarqeve:

3 kandidatë të Fierit nuk e kanë pranuar mandatin

8 kandidatë në Tiranë e pranuan mandatin, 2 e refuzuan

1 kandidat në Dibër e pranoi, 1 e refuzoi

2 kandidatë në Durrës e pranuan, 2 e refuzuan

2 kandidatë në Vlorë e pranuan mandatin, 1 e refuzoi

4 kandidatë në Korçë e morën mandatin

2 kandidatë në Shkodër e morën mandatin, e e refuzuan

1 kandidat në Kukës e mori mandatin, 1 e refuzoi

1 kandidat në Berat e mori mandatin

Asnjë kandidat nga tre në Lezhë nuk e pranoi mandatin

1 kandidat në Gjirokastër e mori mandatin

1 kandidat në Elbasan e pranoi mandatin, 2 e refuzuan

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here