Alketa Selimaj, shqiptarja që kandidon për zgjedhjet europiane në Belgjikë

Kliko per me shume info

Alketa Selimaj është një prej shqiptareve që garon për zgjedhjet europiane, që mbahen këtë të diel.

Ajo garon në Belgjikë, dhe renditet e pesta për deputete federale, në Partinë CDH.

Kliko per me shume info

CDH, Qendra Demokrate Humaniste, është një parti e qendrës së Djathtë, anëtare e Partive Popullore ku aderon edhe Partia Demokratike e Shqipërisë.

.Si themeluese e shoqatës së parë për femratnë Belgjikë, ajo ka ndihmuar shumë vajza, gra dhe nëna, që të integrohen e të ecin përpara.

Zgjedhja në Parlamentin Europian e politikanëve shqiptarë do të ishte një sukses i jashtezakonshem dhe një mbështetje e padiskutueshme për vendin tonë në procesin e integrimit. Me Alketa Selimajn, Shqipëria, Kosova dhe shqiptarët në përgjithësi, do të kenë një avokate të sigurtë, një zë më shumë në krah, drejt rrugës europiane.

loading...