23 vjeçari që vishet si monstër: ‘Nuk do rresht kurrë’

Kliko per me shume info

Daniel Perera nga Nju Xhersi, SHBA, kënaqet me pamjen e tij plot ngjyra të ndezura, lente kontakti dhe askesorë të egzgjeruara.

Ai tha: “Stili im është shumë kaotik, shumë monstruoz dhe shumë i gjallë.

Kliko per me shume info

“I dua ngjyrat, i dua modelet, i dua monstrat dhe e dua kaq shumë estetikën e horronit, i preferoj të gjitha të kombinuara në një”.

“Unë fillova të eksperimentoj me pamjen time rreth tre apo katër vjet më parë. Kam blerë ngjyra e penela nga më të ndryshmet dhe prej atëherë bëj këtë lloj trupimi vazhdimisht. Është pikërisht ajo që dua”.

Daniel ka rënë shpesh pre e ngacmimeve në universitet apo në gjimnaz por kjo gjë thjesht e ka forcuar atë si person të përballojë edhe më shumë sfida në jetë.

Pamja e 23-vjeçarit mund të marrë diku nga një orë në tre orë për t’u përfunduar dhe është e nevojshme që ai të përdorë aksesorë të shumtë veshje e paruke.

loading...