Vladimir Putin do të drejtojë emisionin e tij në BBC, njihuni me skenarin e përgatitur

Kliko per me shume info

BBC do të transmetojë një shfaqje të parazgjedhur me një Vladimir Putin të animuar. Publikuesi i U.K. ka urdhëruar dy episode pilot të “Tonight Ëith Vladimir Putin”, një shfaqje gjysmë të shkruar me fjalim të organizuar.

Të intervistuarit do të JENË nga bota e televizionit britanik dhe kulturës popullore. Specialisti i efekteve vizuale Framestore ka përdorur teknologjinë e kapjes së performancës për të mundësuar karakterin 3D të animuar të Putinit për të ecur rreth grupit dhe për të bashkëvepruar me mysafirët.

Kliko per me shume info

Ideatorët dhe organizatorët e këtij shoqë thanë se Putin i animuar do të shihet duke u përpjekur të kapet me feminizmin dhe diversitetin. “Lojtari më i preferuar i të gjithëve në botë, Vladimir Putin, më në fund ka arritur qëllimin e tij përfundimtar: një shfaqje në BBC”.

loading...