Jeni fitues të Lotarisë Amerikane? Ambasada, njoftim të rëndësishëm: Ç’duhet të bëni para intervistës

Kliko per me shume info

Ambasada amerikane në Tiranë tërheq vëmendjen për të gjithë ata shqiptarë që janë përzgjedhur fitues të Lotarisë Amerikane.

Me nje shenim ne faqen e vet ne Facebook, Ambasada kujton gjithe te perzgjedhurit fitues te bejne gati dokumentacionin e nevojshem arsimor, qe duhet te dorezojne para intervistes.

Kliko per me shume info

Postimi i Ambasades:

Jeni përzgjedhur për Lotarinë DV2020? Mos harroni të dërgoni të gjitha dokumentet arsimore përpara intervistës tuaj – diplomat e shkollës së mesme, vërtetimet e shkollës së mesme dhe diplomat universitare! #PyetAnen

loading...