Audi E-Tron 2019 prezantohet në Dubai

Kliko per me shume info

Audi E-Tron 2019 është shfaqur në Dubai dhe në Namibia në formën e makinave të garave, por tani ka ardhur edhe versioni i përditshmërisë.

Automjeti i ri shitet për 75.795 dollarë në SHBA, dhe po t’i shtosh opsionet mund të shkojë në 82.795 dollarë.

Kliko per me shume info

Kompania është ende larg synimit për të nxjerrë 200 mijë makina të tilla në treg, por premisat duken të mira.

loading...