Apeli i Krimeve të Rënda konfirmon masën për ‘dajën’ nga Kosova

Kliko per me shume info

Gjykata e Apelit për Krime të Rënda ka rikonfirmuar masëm “arrest me burg” të dhënë nga Shkalla e Parë për Krime të Rënda për Ragip Hajdinin, njërin prej gjashtë të arrestuarve lidhur me grabitjen e 9 prillit në Rinas.

Ragip Hajdini apo i njohur ndryshe si ‘Daja’ është shtetasi kosovar i cili u arrestua më 26 prill tek ‘Shkëmbi i Kavajës’.

Kliko per me shume info

Ai akuzohet si pjesë e grupit që bënë grabitjen në Rinas dhe për strehimin e kreut të bandës Admir Murataj.

loading...