SHBA: Mamaja-bebisiter lë 7 fëmijë në makinë dhe ikën për shopping

Kliko per me shume info

Telefonata drejt 911 në Meriland, SHBA, për grupin më të madh të fëmijëve të moshës prej 2 deri në 4 vjet, të kyçur në makinë për më shumë se gjysmë në Waldorf, Meriland u bë nga fëmija më i rritur i cili telefonoi policinë për të kërkuar ndihmë, shkruan Tgcom24.

Fëmija shpjegoi se makina ishte parkuar me motor jashtë dhe dritaret drejtuar diellit dhe të gjithë fëmijët filluan të ndjenin shumë të nxehtë: policia arriti të gjurmojë telefonatën dhe pak minuta më pas ata nxituan në vendngjarje, afër një qendre tregtare.

Kliko per me shume info

Sipas sherifit është e besueshme se telefonata ndaj 911 (numri i urgjencës amerikane) u bë nga fëmija më i rritur i cili ishte vetëm 4 vjeç.

Shoferja e automjetit u kthye rreth dhjetë minuta pasi mbërriti skuadra e shpëtimit: ajo ishte nëna e dy fëmijëve të mbetur në makinë dhe gjithashtu po mbante 5 të tjerët për të cilët ishte e punësuar si dado.

Sipas policisë, të cilët e raportuan gruan për pasi i kishte lënë fëmijët të kyçur në makinë, ajo kishte munguar për më shumë se gjysmë ore.

loading...