Kimikatet në ushqimet që u shiten shqiptarëve, vjen shkarkimi i parë

Kliko per me shume info

Pëllumb Aleksi, drejtori i Institutit të Sigurisë Ushqimore dhe Veterinarisë (ISUV), është shkarkuar nga detyra.

Në vend të tij emërohet Armand Reveli, ish-nëndrejtor i përgjithshëm i Doganave Shqiptare.

Kliko per me shume info

Lajmi vjen pas skandalit me ushqimet të publikuar në Top Story.

loading...