Basha: Mjekët do ta kenë pagën 1200 euro, infermierët 700

Kliko per me shume info

Kryetari i PD Lulzim Basha në një takim me ekspertë të shëndetësisë në Tiranë pohoi se ky sektor ndodhet në kolaps për shkak të keqmenaxhimit.

Basha vuri në dukje se me ardhjen e PD-së në pushtet paga minimale e doktorëve do të jetë 1200 euro dhe ajo e infermierëve 700 euro.

Kliko per me shume info

Kryetari i PD-së tha se sektori i farmaceutikës ka qenë një ndër sektorët me korruptiv në Shqipëri, por edhe në vendet e tjera të Ballkanit Perëndimor.

loading...