Fillon bllokimi i rrugëve, çfarë po ndodh në Milot, Durrës dhe Elbasan

Kliko per me shume info

Opozita ka njoftuar zhvillimin e një proteste duke bllokuar rrugët në katër akse të rendësishme të vendit, ndërsa tashmë ka filluar edhe grumbullimi i mbështetësve të saj në zonat e paracaktuara.

Një pjesë e madhe e protestuesve kanë mbërritur me makinat e tyre personale dhe me autobusë, kryesisht nga Dibra.

Kliko per me shume info


Në Durrës në këto momente ka nisur bllokimi i rrethrrotullimit të Plepave, që lidh Tiranën me Durrësin dhe që është një nyje që lidh jugun me veriun.

Deri më tani raportohet se ka shtim të forcave të policisë.

Një tjetër mosbindje civile po mbahet ndërkohë në rrethrrotullimin e Bradasheshit, ky protestues të shumtë nga 7 bashkikë e qarkut Elbasan, kanë nisur bllokimin e aksit rrugor që lidh jugperëndimin e vendit me Tiranën.

Edhe këtu raportohet se ka shtim të shumtë të numrit të policëve.

Deri më tani thuhet se organizatorët do ta mbajnë të bllokuar këtë kryqëzim të rëndësishëm për afro një orë.

loading...