Cfarë po ndodh?! Kryeministria rrethohet nga makina të dekadave të kaluara

Kliko per me shume info

Kryeministria në Tiranë ka ndryshuar pamje krejtësisht ditën e sotme.

Përreth saj janë vendosur makina të vjetra prodhime të dekadave të kaluara.

Kliko per me shume info

Bëhet fjalë për një iniciativë retro, e cila risjellë në vemendje markat më të njohura dhe stilet më të pëlqyera të automobilave të së kaluarës.

Shumica prej këtyre automjeteve kur i shikon përreth kryeministrisë duket se evokojnë epriudha të ndryshme të historisë së vendit.

loading...