Tashmë Instagram ju mundëson të blini atë ç’ka shihni

Kliko per me shume info

Instagram ka sjellë një ndryshim të ri për shumë përdorues në mbarë botën që janë të fiksuar pas Shoppingut.

Kliko per me shume info

Tashmë aplikacioni që ka në qendër të vëmendjes marketingun, ka lehtësuar blerjet online.

Nëse shikoni një produkt që ju pëlqen, thjesht e selektoni dhe gjidhni detajet dhe më pas bëni pagesën me kartë banke.

Më pas duhet të vendosni të gjitha të dhënat e vendndodhjes në mënyrë që porosia t’ju vijë në derë të shtëpisë.

Nga Instagram mund të blini vetëm nga disa marka të njohura.

loading...