Rudina Hajdari krijon partinë e re, Bindja Demokratike do regjistrohet për të hyrë në zgjedhje

Kliko per me shume info

Deputetët që dolën kundër vendimit të opozitës dhe pranuan mandatet janë shumë afër krijimit të një partie të re politike.

Rudina Hajdari krijon partine e re Bindja demokratike. Javen qe vjen regjistrohetn ne zgjedhje.Ajo ka mbledhur grupin parlamentar te krijuar me deputetet qe kane marre mandatet.

Kliko per me shume info

Gjate mbledhjes Hajdari ka njoftuar vendimin per krijimin e partise dhe regjistrimin ne zgjedhje.

loading...