Refugjatët ngrenë kampin para Parlamentit

Kliko per me shume info

Emigrantët e paligjshëm në Greqi kanë ngritur kampet e tyre jashtë Parlamentit në sheshin Sintagma në Athinë.

Refugjatët janë kryesisht nga Afganistani dhe Iraku, të cilët u vendosën në qendër të kryeqytetit helen pasi u dëbuan nga Exarkis, ku po qëndronin në disa ndërtesa të braktisura

Kliko per me shume info


“Ne jemi refugjatë, të pastrehë. Ne kemi nevojë për një vend për të jetuar “, tha një prej klandestinëve në çadrat e ngritura.

Europo po përballet me një krizë të madhe refugjatësh.

loading...