Gara për Prokuror të Përgjithshëm, regjistrohet kandidati i parë

Kliko per me shume info

Është regjistruar dhe kandidatura e parë për postin e Prokurorit të Përgjithshëm.

Burime nga Këshilli i Lartë i Prokurorisë kanë bërë të ditur se prokurori Olsian Çelaj ka dorëzuar kandidaturën e tij për Prokuror të Përgjithshëm.

Kliko per me shume info


Çela aktualisht është prokuror i Prokurorisë së Krimeve të Rënda.

Ky është kandidati i parë i regjistruar për postin që aktualisht e mban Arta Marku.

Pritet që të ketë edhe kandidatë të tjerë në lidhje me postin e prokurores së Përkohshme të Përgjithshme Arta Marku.

loading...