Sociologu mëson fëmijën si të rrihet gruaja (Video)

Kliko per me shume info

Një  sociolog  nga Katari ka postuar në  kanalin You Tube, një video tutoriale  ku mëson burrat myslimanë si t’i  rrahin gratë e tyre.

Mirëpo, kjo video ka ngjallur shumë  debat në rrjetet sociale, në këtë video shihet sociologu teksa  demostron të gjitha mënyrat se si mund të rrihet gruaja në baz të ligjit islam.

Kliko per me shume info

Në video ai shfaqet me një djalë të ri duke i demostruar teknikat me të,sipas tij burri është lideri i shtëpisë dhe duhet të disiplinojë gruan e tij në rast se bën ndonjë gabim.

loading...