Çfarë ndodh me motin, pasditen e sotme dhe nesër

Kliko per me shume info

Sipas Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit, gjatë pasdites së sotme dhe nesër, do të ketë reshje lokale shiu, por edhe shtrëngata në zona të ndryshme të Shqipërisë.

Reshjet

Kliko per me shume info

Sot pasdite dhe nesër priten reshje të dobëta (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

Ekziston mundësia që në zona të kufizuara reshjet të jenë në formë shtrëngate me kohëzgjatje të shkurtër, më të mundshme në terrenet malore (dhe ato pranë tyre) gjatë pasditeve.

Në raste shumë të rralla reshjet mund të shoqërohen edhe me rrufe dhe breshër.

loading...