Zbuloni për 5 minuta nëse iPhone-i juaj është origjinal apo fals

Kliko per me shume info

Shpesh përdoruesit kane dyshime nëse iPhone-i që mbajnë mund të jetë fals apo prodhim origjinal.

Këto dyshime mund të shuhen me ndjekjen e hapave të mëposhtëm.

Kliko per me shume info

Shkoni në Setting

Më pas në General

Pastaj kliko në About

Kontrolloni numrin e serisë Serial Number

Shtypni numrat dhe kontrolloni vërtetësine në këtë link: https://checkcoverage.apple.com

Nëse përgjigja eshte se numrat janë te pasakte, atëherë iPhone i juaj është fals.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here