Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje

0


Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj.

Për këtë arsye është e udhës që të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës:

Kliko per me shume info

1.A do të kesh fëmijë?

2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë?

3.A ke ndonjë borxh me dikë?

4.Sa kohë larg meje të duhet?

5.Si e konsideron tradhtinë?

6.Si ndihesh për divorcin?

7.Si do ta ndryshojë martesa lidhjen tonë?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.