Trump: Shteti Islamik do të shfaroset brenda mbrëmjes së sotme

Kreu i shtepise se Bardhe Donald Trump, ka deklaruar se zonat e fundit që mbahen nga ekstremistët e ISIS do të bien brenda natës së sotme.

Presidenti amerikan Trump nxori një hartë ku tregoheshin me ngjyrë të kuqe zonat që kontrollonte ISIS kur ai erdhi në pushtet, dhe tha se njolla e fundit e kuqe do të fshihej brenda kësaj mbrëmjeje.

Kliko per me shume info

“Këtu është ISIS në ditën e zgjedhjeve, këtu është ISIS tani”, tha Trump me krenari. “Kur erdha unë ishte një lëmsh i madh. Tani ka mbetur një pikë e vogël që do të pastrohet brenda natës”.

loading...