Mendoni të martoheni me partnerin? Duhet t’i bëni patjetër këto pyetje

Kliko per me shume info


Nëse nisni një lidhje dashurie dhe keni pritshmëri që ajo të zgjasë duhet të përpiqeni t’a njihni sa më mirë partnerin tuaj.

Për këtë arsye është e udhës që të bëni disa pyetje themelore nëse mendoni se dëshironi të hidhni hapa më konkret që mund ta çojë marrëdhënien drejt martesës:

Kliko per me shume info

1.A do të kesh fëmijë?

2.Kush do t’i lajë enët, rrobat dhe pastrimin e shtëpisë?

3.A ke ndonjë borxh me dikë?

4.Sa kohë larg meje të duhet?

5.Si e konsideron tradhtinë?

6.Si ndihesh për divorcin?

7.Si do ta ndryshojë martesa lidhjen tonë?

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here