Gjobë për njerëzit që nuk lahen, njihuni me vendimin

Kliko per me shume info

Shumë njerëz janë ankuar në Rumani, pasi në autobusa vjen erë e keqe, nga njerëzit e veshur me rroba të pista.

Kështu, ankesat e njerëzve u morën parasysh u vendos një ligj i ri, sipas të cilit, të gjithë personat që veshin rroba të pista, tashmë do paguajnë gjobë nga 21 deri në 42 euro.

Kliko per me shume info


Ndërsa, Kryebashkiaku i qytetit të Kluzit, deklaroi se kjo është thjesht një përpjekje për të reduktuar të alkoolizuarit dhe njerëzit që nuk lahen.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here