Humbën prindërit në aksident/ 4 vajzat jetime apel për ndihmë mes varfërisë ekstreme

Kliko per me shume info

 Çifti i të rinjve nga Peshkopia, Gentian dhe Klodiana Karazajmi, 34 dhe 28 vjeç, humbën jetën në një aksident tragjik me motor më 10 mars. 

Çifti i ndjerë ka lënë pas 4 vajza më e madhja 14 vjeçe dhe më e vogla 2 vjeçe.

Kliko per me shume info

Përkundër dhimbjes së madhe që ka pllakosur familjen, ata jetojnë në varfëri ekstreme.

Nisur nga rasti i rëndë, “Fundjavë Ndryshe” ka çelur një fushatë për ndihmë ndaj familjes.

Gjyshi i fëmijëve dhe vajza e madhe bëjnë apel, pasi familja nuk ka asnjë të ardhur dhe gjenden në situatë të vështirë.

Të dhënat për ata që duan të japin ndihmesën e tyre:

GoFundMe:   https://www.gofundme.com/fundjavendrysheal. 

PayPal & Credit Cards:   https://ffn.al/en/donate-2/ 

Numrat e llogarisë : 
Fondacioni Fundjavë Ndryshe  
Raiffeisen Bank 

SWIFT CODE – SGSBALTX 

0011184027 – ALL – AL76202110130000000011184027 
0021184027 -EUR – AL61202110130000000021184027 
0031184027 -USD – AL46202110130000000031184027 

“Bamirësia nuk të varfëron”

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here