Gjendet në Zvicër thesari më i madh i arit të Europës

Kliko per me shume info

Rezervat më të mëdha të arit dhe valutave të huaja në Evropë gjenden në Zvicër.

Ky fakt u konfirmua nga Agjencia Qendrore e Inteligjencës Amerikane.

Kliko per me shume info

Në hartën e publikuar, rezervat e arit dhe të këmbimit valutor në Zvicër arrijnë në 679.3 miliardë dollarë.

Në vendin e dytë është Rusia e ndjekur nga Gjermania.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here