Policët asnjë lek për orët shtesë, Veliaj shuan shpresat

Kliko per me shume info

Policët në të gjithë vendin nuk do të paguhen më për orët shtesë të tyre të punës së tyre.

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit, Ardi Veliu mësohet se i ka dërguar një letërporosi drejtorive vendore, ku cilësohet se orët shtesë të policëve do të kompesohen me ditë pushimi, në mungesë të fondeve dhe detyrimeve të mbartura.

Kliko per me shume info


Ky vendim për praktikat e kompesimit ndaj policëve ka hyrë në fuqi më datë 1 shkurt.

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here