“Lulet e pranverës”, publikohen emrat e personave të prangosur në Shqipëri dhe Itali

Jane publikuar emrat e personave te arrestuar në operacionin e përbashkët Shqipëri-Itali kunder trafikut te narkotikeve. Ne pranga kane rene 17 persona, nga të cilët 6 janë arrestuar në Shqipëri dhe 11 në Itali.

Në shteti fqinj 5 nga 11 të arrestuarit janë shtetas italianë, ndërsa të tjerët me kombësi shqiptare.

Kliko per me shume info

‘Lulet e Pranverës” është operacioni i parë i skuadrës së përbashkët hetimore mes autoriteteve italiane dhe shqiptare për të shkatërruar një rrjet të trafikut ndërkombëtar të drogës.

Në Shqipëri janë arrestuar:

1-Denis Pashaj 33 vjeç
2-Kristjan Llanaj alias Nuredinaj 36 vjeç
3-Luka alias Kriols Beqiraj 32 vjeç
4-Arbnor Xhimaj alias Hoxhaj 34 vjeç
5-Bilal Kabello 34 vjeç
6-Kujtim Elmazi 58 vjeç

Në Itali janë arrestuar:

1-Dorian Alikaj 34 vjeç
2-Altin Avduramani 46 vjeç
3-Ajet Çepaj 50 vjeç
4-Klaudio Fani 34 vjeç
5-Artur Malo 35 vjeç
6-Raul Zenunaj 40 vjeç
7-Giancarlo Desimone
8-Gianfranco Conestabile
9-Salvadore Santoro
10-Francesco Tarantini
11-Giuseppe Vanatagiato

loading...