Haradinaj e thotë troç: Kush shqiptar i Shqipërisë nuk e mbështet Kosovën, është tradhtar!

Kliko per me shume info

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në një intervistë për “Tempora” nga Sonila Meço në Ora Neës, i kërkon Tiranës zyrtare që të mbajë një qëndrim për Kosovën e 17 Shkurtit 2008.


Haradinaj: Tirana zyrtare, ministrat, Parlamenti, të gjithë duhet të mbajnë një qëndrim; Kosova e 17 Shkurtit, kushtetuta e saj, territori.

Kliko per me shume info


Kushdo nga të zgjedhurit në Shqipëri e vlerëson ndryshe, ai po tradhton ndaj Kosovës.


Është sikur unë të flas sot për Shqipërinë dhe t’u them jugun jepuani Greqisë ose jepjani Shkodrën, Malit të Zi, por t’u ndrequr këtë.Haradinaj e thotë troç: Kush shqiptar i Shqipërisë nuk e mbështet Kosovën, është tradhtar!

loading...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here